Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met onze Sprimoglass glazen binnendeuren, dé specialist in hoogwaardige glaspanelen. Bij Sprimoglass zijn we trots op onze expertise in het vervaardigen van hoogwaardige glaspanelen voor binnendeuren.

Onze producten combineren elegantie met duurzaamheid en zijn ideaal voor het creëren van lichtdoorlatende en ruimtelijke interieurs.Bij Sprimoglass zijn we trots op onze expertise in het vervaardigen van hoogwaardige glaspanelen voor binnendeuren.

Let op: wij leveren de glaspanelen; voor de installatie en montagematerialen kan u samenwerken met onze partner SprimoInstall.

chevron right

Ontdek de veelzijdige voordelen van Sprimoglass glazen binnendeuren

 • Esthetische Verrijking:
  Onze glazen deuren bieden een naadloze, elegante overgang tussen ruimtes, waardoor uw interieur een moderne, minimalistische uitstraling krijgt. Het heldere glas versterkt natuurlijk licht en kleuren, wat bijdraagt aan een levendige en uitnodigende sfeer.
 • Ruimtelijk Gevoel:
  Glazen deuren zijn ideaal voor het creëren van een open en luchtige ruimte. Ze bieden visuele continuïteit en laten kleine ruimtes groter lijken, een perfecte oplossing voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.
 • Geluidsisolatie:
  Onze glazen deuren bieden een verrassend niveau van geluidsisolatie, wat bijdraagt aan rust en privacy in uw ruimte.
 • Veiligheid en Duurzaamheid:
  Gemaakt van gehard veiligheidsglas, zijn onze deuren bestand tegen dagelijks gebruik en ongelukken. Ze zijn ontworpen om breuk- en krasbestendig te zijn, wat zorgt voor een lange levensduur en minder onderhoud.
 • Energie-efficiëntie:
  Het gebruik van glas in deuren kan bijdragen aan een betere thermische isolatie, wat leidt tot energiebesparing en een comfortabelere leefomgeving.
 • Personalisatie:
  Met opties zoals gekleurd, gezuurd of figuurglas, biedt Sprimoglass een breed scala aan personalisatiemogelijkheden om uw glazen deuren uniek te maken en aan te passen aan uw stijl en behoeften.

Opties

Gehard glas

Robuust en veilig.

Gekleurd glas

Voeg een vleugje kleur toe aan uw ruimte.

Gezuurd glas

Voor privacy en stijl.

Figuurglas

Unieke patronen voor een unieke look.

Extra helder glas

Voor extra lichtinval.

Gelaagd glas

Stevig en betrouwbaar.

Bedrukt glas

Persoonlijk én decoratief.

Spiegelglas

Blokkeer inkijk en maak de ruimte groter.

Gezandstraald glas

Meer privacy zonder veel lichtverlies.

Technische informatie nodig?

Precies omdat onze personsalisatie-mogelijkheden zo uitgebreid zijn, kan u de technische informatie van deze producten op aanvraag verkrijgen.

chevron right

Onze toewijding aan technische superioriteit en innovatie komt tot uiting in elk aspect van onze glazen binnendeuren

 • Materiaal Specificaties:
  Wij gebruiken uitsluitend gehard veiligheidsglas van topkwaliteit. Dit glas ondergaat een thermisch behandelingproces, waardoor het tot vijf keer sterker is dan gewoon glas.
 • Dikte en Afmetingen:
  Onze standaard glasdiktes variëren van 4mm tot 12mm, maar wij bieden ook maatwerkopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De afmetingen van onze deuren kunnen worden aangepast voor een perfecte pasvorm in elke ruimte.
 • Boringen en Bevestigingen:
  Hoewel Sprimoglass geen scharnieren of andere toebehoren levert of monteert, zijn onze glazen deuren ontworpen met precisieboringen voor eenvoudige integratie met uw gekozen toebehoren. Dit zorgt voor een vlotte installatie en naadloze functionaliteit.
 • Afwerkingsopties:
  Naast helder glas bieden wij diverse afwerkingsopties zoals gezuurd, gekleurd, en figuurglas, waarmee u de gewenste mate van privacy en stijl kunt bereiken.
 • Kwaliteitsnormen en Certificeringen:
  Al onze glasproducten voldoen aan strikte industrienormen en zijn gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid. Ze zijn bestand tegen temperatuurschommelingen, impact en slijtage, wat zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar product.

Geïnspireerd door onze glazen binnendeuren en klaar om uw ruimte te transformeren?

Neem contact op met Sprimoglass voor meer informatie of om uw ideeën te bespreken. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte glazen paneel voor uw project.