Sprimoglass, al 130 jaar jouw glaspartner.

Sprimoglass ontleent haar naam aan de Luikse gemeente Sprimont waar Octave Prégardien in 1892 het bedrijf oprichtte. Pas in 1989 verhuisden we naar de site in Damré-Sprimont. In 2014 verkocht de familie Prégardien het bedrijf aan Belgische investeerders. Frédéric De Gucht werd de nieuwe CEO. Sindsdien is Sprimoglass uitgegroeid tot een moderne Belgische onderneming die focust op een kwaliteitsvolle service voor al haar klanten. Deze visie leverde ons in 2022 en 2023 de titel ‘Best Managed Company’ op.

Bij Sprimoglass leggen we ons al meer dan 130 jaar toe op alles wat te maken heeft met vlak glas. Logisch dus dat we ons vak door en door kennen. Bij elk project streven we naar perfectie. Beter zelfs: we verleggen voortdurend onze grenzen. Dat is ons handelsmerk sinds 1892.

Sprimogroup? Een glasheldere keuze

Onovertroffen vakmanschap tot in de kleinste details. Dat is waar de Sprimoglass voor staat. We zijn gespecialiseerd in alle soorten glas: van enkel, dubbel en driedubbel glas tot veiligheids-, privacy- en akoestisch glas. We gebruiken de nieuwste producten en technologieën voor de meest ambitieuze ontwerpen. Perfect op jouw maat. Als Sprimoglass het niet kan maken, is de kans groot dat het niet bestaat!

Ook voor de plaatsing van glas kan je een beroep doen op de expertise van de Sprimogroup. Zo helpt SprimoInstall jou met alle praktische zaken omtrent de installatie van jouw glaspartijen. Heb je een vraag over een bepaald project neem dan zeker contact op met hen.
Bij Sprimogroup bundelen we de krachten als enige, echte leider in vlak glas! Stap voor stap maken we met al onze partners jouw droom waar.

About Sprimoglass- Phot of an architect/designer/contracter

Architect, ontwerper of aannemer …

Ben je architect, schrijnwerker of aannemer, stel ons je vragen en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Bij Sprimoglass blinken we uit door onze innovatieve infrastructuur en een team van gedreven vakmensen.
Onze klanten zullen het beamen: we zijn een krak in ons vak. Als je kiest voor Sprimoglass, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien kan je rekenen op een ongeëvenaarde service. Wij luisteren naar je behoeften en overtreffen zelfs de verwachtingen van je klanten.

About sprimoglass- photo of an end user with his wife and child

Of particulier?

Als eindgebruiker wil je een duidelijk idee hebben van het juiste glas voor je woning, zaak of kantoor. Voor jou geen technische termen en dure woorden, maar klare taal en gebruiksvriendelijke tools. Of je nu glas wil voor je veranda of voorgevel. Onze GlassTool helpt je verder om jouw gewenste comfort te vertalen in termen die jouw vakman nodig heeft om het juiste glas te bestellen.

Onze Sprimogroup partner SprimoInstall helpt je daarnaast graag verder met de praktische uitwerken van jouw project.
Dankzij onze kennis van zaken bespaar jij tijd, geld en energie!