Bij Sprimogroup

Bij Sprimogroup worden we gedreven door drie kernwaarden die al onze acties en beslissingen sturen: Winner - Curious - One team

#Winner: We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en zijn vastbesloten om onze doelen te bereiken door hard te werken, te innoveren en samen te werken.

#Curious: We benaderen uitdagingen met een open geest en de bereidheid om te leren. We geloven dat nieuwsgierigheid creativiteit stimuleert en vooruitgang bevordert.

#OneTeam: We geloven dat ons succes gebaseerd is op teamwerk en wederzijds respect. We weten dat we samen sterker zijn.

Deze 3 waarden geven ons een sterk DNA dat elke werknemer kan verwachten bij Sprimogroup:

  • een familiegevoel
  • dynamiek en verandering
  • groei en ambitie
  • opleiding en expertise
  • klantervaring in het hart van alles wat we doen
  • sociale verantwoordelijkheid

Familiegevoel

We zetten ons in voor het bevorderen van het familiegevoel dat centraal staat in onze geschiedenis en onze bedrijfscultuur. We zijn ervan overtuigd dat teamgeest, betrokkenheid, collectieve inzet, empowerment en individuele voldoening echte motivatoren zijn. Dit wordt weerspiegeld in een van onze drie waarden: #OneTeam

Om deze waarde verder uit te bouwen en te laten evolueren, is het onze dagelijkse uitdaging om onze medewerkers te betrekken bij de uitvoering van onze verschillende projecten, zodat iedereen het avontuur kan aangaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we het bedrijf samen vooruit zullen helpen. Dit laat ons zien hoe belangrijk het is om een sterk gevoel van verbondenheid te creëren als lid van de Sprimofamilie door middel van momenten van uitwisseling tussen collega's en gezelligheid.

Een team van medewerkers, Sprimotion genaamd, zet zich in om bedrijfsevenementen te organiseren die onze waarden versterken.

Dynamiek en verandering

Sprimoglass is een dynamisch team dat niet bang is om verandering te omarmen als een kans om te leren en te groeien. #Curious

Het bedrijf wordt dan ook gekenmerkt door een wendbare en flexibele mentaliteit. We zijn ervan overtuigd dat onze wendbaarheid ons in staat stelt om snel te reageren. In een wereld die steeds sneller verandert, willen we graag voorop blijven lopen dankzij de ideeën van iedereen: onze medewerkers vertegenwoordigen de dynamiek die verandering stimuleert.#Winner

Het is ons aanpassingsvermogen dat ons in staat stelt om te reageren op veranderende prioriteiten en de beperkingen die onze sector ons kan opleggen. Naast dit aanpassingsvermogen geloven we dat de beste oplossingen worden gevonden door teamwerk van hoge kwaliteit. #OneTeam

Groei en ambitie

Sprimoglass is een Belgisch bedrijf dat een lange weg heeft afgelegd: het bestaat al meer dan 130 jaar en heeft zichzelf ambitieuze doelen gesteld. Wat begon als een familiebedrijf is nu uitgegroeid tot een groep met bijna 500 werknemers... en we zijn er trots op dat we de voorbije twee jaar het label van Best Managed Company hebben gekregen!

Onze Sprimogroep bestaat uit twee glasverwerkende vestigingen, in Sprimont en Hasselt, en een glasplaatsingsbedrijf: SprimoInstall.
#Curious naar meer informatie? Klik op de onderstaande knop.

Maar de ontwikkeling van onze medewerkers is net zo belangrijk als die van het bedrijf. We willen dat iedereen zijn vaardigheden en talenten in de best mogelijke omstandigheden kan ontwikkelen.

Opleiding en expertise

Daarom hechten we bijzonder veel belang aan de opleiding van onze medewerkers! Of het nu gaat om onze operatoren, onze medewerkers, onze Teamleaders of onze Managers, iedereen heeft de mogelijkheid om opleidingen te volgen die hun expertise binnen Sprimoglass alleen maar zullen versterken.

Bovendien maken we er bij Sprimoglass een erezaak van om onze medewerkers te ontwikkelen. Wanneer we op zoek zijn naar nieuw talent, geven we al onze interne medewerkers de kans om te solliciteren. Dat leidt tot mooie ontwikkelingen!

Klantervaring staat centraal in onze dagelijkse activiteiten

We zijn ervan overtuigd dat de vitaliteit van onze 3 waarden #OneTeam #Curious #Winner bijdraagt aan een eersteklas klantervaring! Een succesvolle klantervaring is de sleutel tot ons succes en het geeft ons veel voldoening als we positieve feedback van onze klanten krijgen:

"Zeer goed contact, de deadline werd gehaald en geen problemen"
"Onberispelijke klantenservice dankzij een buitengewone medewerker!"
"Duidelijke procedures, concurrerende prijzen, commerciële aanpak, goede after-sales service en goede klachtenafhandeling".
"Goede productkwaliteit en redelijke levertijden".
"Uw medewerker is een juweeltje, attent op elk verzoek".
"Goed contact met de verschillende medewerkers, deadlines gerespecteerd en duidelijke administratieve opvolging".

Benieuwd naar de resultaten?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij SprimoGroup

Bij Sprimogroup geloven we dat ons succes niet alleen wordt afgemeten aan onze financiële prestaties, maar ook aan de positieve impact die we hebben op onze werknemers, klanten, gemeenschappen en het milieu. Ons programma voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) weerspiegelt onze waarden en ons streven om een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn. Onze MVO-initiatieven zijn ontworpen om onze waarden centraal te stellen en een positieve impact te creëren op de gebieden die voor ons het belangrijkst zijn:

Ethische bedrijfspraktijken: We zetten ons in om ons bedrijf te runnen volgens de hoogste ethische normen. We zorgen ervoor dat ons beleid en onze procedures in overeenstemming zijn met onze waarden en ethische principes en we leggen verantwoording af voor onze daden.

Duurzame praktijken: We erkennen het belang van het beschermen van het milieu voor toekomstige generaties. We verkleinen onze ecologische voetafdruk door duurzame praktijken in ons bedrijf te implementeren.

Betrokkenheid van werknemers: Wij geloven dat onze werknemers onze grootste troef zijn. We zullen een diverse en inclusieve werkplek creëren die een gevoel van erbij horen bevordert en persoonlijke en professionele groei stimuleert.

Betrokkenheid bij de gemeenschap: We geloven in het leveren van een bijdrage aan de gemeenschappen waarin we actief zijn. We ondersteunen lokale organisaties en initiatieven die onze waarden weerspiegelen en een positieve impact hebben op de samenleving.

Bij Sprimogroup willen we een verantwoordelijke bedrijfsburger zijn en een positieve impact hebben op de wereld. We meten en rapporteren onze MVO-initiatieven om verantwoording en transparantie te garanderen en we blijven ernaar streven om onze prestaties te verbeteren.

We hebben de "Sprimofoundation" opgericht, waarmee we verenigingen willen steunen, met name door het organiseren van een jaarlijks gala waarmee we geld inzamelen voor deze verenigingen.

Omdat jongeren onze toekomstige collega's zijn, vinden we het belangrijk om een rol te spelen in hun opleiding. Daarom bieden we hen al de mogelijkheid om ons bedrijf te bezoeken op dagen die samen met scholen in de regio worden georganiseerd.

We nemen milieuvriendelijke maatregelen. Een klein gebaar met grote gevolgen? Wij geloven hierin en elke werknemer wordt uitgenodigd om de aanpak op zijn of haar manier te volgen.

En het mooiste? Ons product is volledig recyclebaar!

Wil je mee op avontuur? Solliciteer dan!