Ervaar een nieuw niveau van elegantie en functionaliteit met onze Sprimoglass glazen douchewanden, de specialist in hoogwaardige glaspanelen voor interieur. Bij Sprimoglass zijn we trots op onze expertise in het vervaardigen van hoogwaardige glaspanelen voor douchewanden.

Onze producten combineren stijl met duurzaamheid en zijn ideaal voor het creëren van lichtdoorlatende en ruimtelijke badkamers.

Let op: wij leveren de glaspanelen; voor de installatie en montagematerialen kan u samenwerken met onze partner SprimoInstall.

chevron right

Ontdek de voordelen van Sprimoglass glazen douchewanden

 • Esthetische Verrijking:
  Onze glazen douchewanden bieden een strakke, moderne look die natuurlijk licht en kleuren versterkt, wat bijdraagt aan een levendige en ontspannende sfeer in uw badkamer.
 • Ruimtelijk Gevoel:
  Glazen douchewanden zijn perfect voor het creëren van een open en luchtige ruimte, waardoor zelfs de kleinste badkamers groter lijken.
 • Hygiëne:
  Glazen douchewanden zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een hygiënische keuze zijn voor uw badkamer.
 • Veiligheid en Duurzaamheid:
  Gemaakt van gehard veiligheidsglas, zijn onze douchewanden bestand tegen dagelijks gebruik en ongelukken. Ze zijn ontworpen om breuk- en krasbestendig te zijn, wat zorgt voor een lange levensduur en minder onderhoud.
 • Personalisatie:
  Met opties zoals gekleurd, gezuurd of figuurglas, biedt Sprimoglass een breed scala aan personalisatiemogelijkheden om uw glazen douchewand uniek te maken en aan te passen aan uw stijl en behoeften.

Opties

Gehard glas

Robuust en veilig.

Gekleurd glas

Voeg een vleugje kleur toe aan uw ruimte.

Gezuurd glas

Voor privacy en stijl.

Figuurglas

Unieke patronen voor een unieke look.

Extra helder glas

Voor extra lichtinval.

Gelaagd glas

Stevig en betrouwbaar.

Bedrukt glas

Persoonlijk én decoratief.

Spiegelglas

Blokkeer inkijk en maak de ruimte groter.

Gezandstraald glas

Meer privacy zonder veel lichtverlies.

Technische informatie nodig?

Precies omdat onze personsalisatie-mogelijkheden zo uitgebreid zijn, kan u de technische informatie van deze producten op aanvraag verkrijgen.

chevron right

Onze toewijding aan technische superioriteit en innovatie komt tot uiting in elk aspect van onze glazen douchewanden

 • Materiaal Specificaties:
  Wij gebruiken uitsluitend gehard veiligheidsglas van topkwaliteit. Dit glas ondergaat een thermisch behandelingproces, waardoor het tot vijf keer sterker is dan gewoon glas.
 • Dikte en Afmetingen:
  Onze standaard glasdiktes variëren van 4mm tot 12mm, maar wij bieden ook maatwerkopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De afmetingen van onze douchewanden kunnen worden aangepast voor een perfecte pasvorm in elke badkamer.
 • Kwaliteitsnormen en Certificeringen:
  Al onze glasproducten voldoen aan strikte industrienormen en zijn gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid. Ze zijn bestand tegen temperatuurschommelingen, impact en slijtage, wat zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar product.

Geïnspireerd door onze glazen douchewanden en klaar om uw ruimte te transformeren?

Neem contact op met Sprimoglass voor meer informatie of om uw ideeën te bespreken. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte glazen paneel voor uw project.