Warmte

Als warmte jouw belangrijkste comfortpunt is, kies je voor sterk isolerend glas. Dit type glas houdt de warmte binnen tijdens koude dagen, waardoor je energie bespaart en een aangename temperatuur behoudt.

Koelte

Als koelte jouw gewenste comfort is, is zonwerend glas de perfecte keuze. Het helpt de warmte van de zon buiten te houden en zorgt voor een aangenaam klimaat in huis, zelfs op hete zomerdagen.

Safety- A crack in glass

Veiligheid

Sterk glas beschermt je tegen snijwonden bij doorval, verhoogt de beveiliging tegen inbraak en biedt in bepaalde gevallen zelfs weerstand tegen kogelinslagen, waardoor jouw veiligheid op meerdere niveaus wordt gegarandeerd.

Stilte

Voor een serene leefomgeving zonder storende geluiden raden we geluidswerend glas aan. Maak op eenvoudige en budgetvriendelijke manier een einde aan geluidsoverlast. En je concentratie, nachtrust én gezondheid: die gaan erop vooruit!

Privacy

Privacy is van groot belang, daarom hebben we een uitgebreid assortiment dat verschillende opties omvat om privacy te garanderen met glas.

Colour protection- Woman laying on the ground of her house in the sunshine

Kleurbescherming

Als het behoud van kleuren een prioriteit is, bieden we glasoplossingen die specifiek ontworpen zijn om te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, waardoor de levendigheid en schoonheid van je schilderijen, tapijten en kleurrijke meubels behouden blijven.